Τρίτη, Ιανουαρίου 30

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!! Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τους αγρότες στο Μαξίμου – «Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα

δσωσδωδσω

Περίπου 1.30 ώρα κράτησε η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να γίνει μια αποτίμηση της κατάστασης όσον αφορά στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι αγρότες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τα συναρμόδια υπουργεία. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι η πόρτα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης είναι πάντοτε ανοιχτή για τους αγρότες. Δηλαδή ουσιαστικά οι φωστήρες της Κυβέρνησης απλά… διαπίστωσαν, δεν βρήκαν λύσεις.

«Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά», σημείωναν χαρακτηριστικά. Στην σύσκεψη δεν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης αλλά έγινε μια συνολική επισκόπηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη σύσκεψη, όλων των ζητημάτων των εμπλεκομένων υπουργείων, όπως κόστους παραγωγής και ενεργειακού κόστους, υποδομών και κρατικής αρωγής.

Έλαβαν μέρος : ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος και ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Ταχιάος.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .