Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ του Κούλη, τα λεβεντόπαιδα – Σεργουλόπουλος και Καπουτζίδης στα θεωρεία της Βουλής (Εικόνα)

Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν στη Βουλή για να κρατήσουν το φανάρι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στους πο@στηδες. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που παρακολουθεί από κοντά τη συζήτηση που διεξάγεται.

kap-serg

Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%97%ce%93%ce%91%ce%9d-%ce%9d%ce%91-%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%97%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%a6%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a1%ce%99-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .