Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

THN ΤΡΙΤΗ! Συλλαλητήριο στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες...

Tην κάθοδό τους με τρακτέρ στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες για την ερχόμενη Τρίτη μετά από πολύωρη πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μ...

Tην κάθοδό τους με τρακτέρ στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες για την ερχόμενη Τρίτη μετά από πολύωρη πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, όσοι μείνουν πίσω στα μπλόκα θα προχωρήσουν επίσης σε δράσεις. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τοπικά μέσα, στον Εβρο προσανατολίζονται στο κλείσιμο του τελωνείου την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το skai.gr στη συνεδρίαση της Νίκαιας, η πλειοψηφία των αγροτών πρότεινε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θεωρούν ότι το βασικό τους αίτημα, το αφορολόγητο πετρέλαιο, δεν έχει ικανοποιηθεί από την κυβέρνηση.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για την ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών. Κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι ο πρωθυπουργός κατέθεσε «ουσιαστικές και δίκαιες προτάσεις, με μόνιμα μέτρα για το ενεργειακό κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .