«Με κάλπες όποια ψηφοφορία γίνει στο συνέδριο, όχι με ανάταση χειρός»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τέταρτη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο με τον Νίκο Παππά να καταφτάνει λίγο μετά τις 10:00 στο κλειστό του Tae Kwon Do.
«Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές,
σημαίνει ότι ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Κασσελακη» εκτίμησε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς, μιλώντας με δημοσιογράφους, για να προσθέσει πως «όποια ψηφοφορία γίνει στο συνέδριο να γίνει με κάλπες. Όχι με ανάταση χειρός».Σημειωτέον ότι η θητεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι τριετής και άρα λήγει το 2026.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .