Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Δάκτυλος των ΗΠΑ ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγαρια;

 


Ο πέμπτος γύρος «Στρατηγικού διαλόγου Αμερικής-Ελλάδος» που διεξήχθη προσφάτως στις ΗΠΑ , με την παρουσία και συμμετοχή των.. υπουργών Εξωτερικών των δύο κρατών Α.Μπλίνκεν και Γ. Γεραπετρίτη, ανεφέρθη σε δραστηριότητες που ενδιαφέρουν εξ ίσου τις δύο χώρες όπως η «Πράσινη ναυτιλία» , η προστασία των ωκεανών – θέμα διεθνούς διασκέψεως στις 24 Απριλίου ε.έ- η ασφάλεια του κυβερνοχώρου , το πρώτο δάνειο 125 εκατομ. δοιλλαρίων από τον Αμερικανικό χρηματοδοτικό οργανισμό DFC , υπέρ της αναζωγονήσεως των ναυπηγείων της Ελευσίνος , το έλεγχο των «αμέσων» ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα (διάβαζε ΚΟΣΚΟ και «χρυσή βίζα»)και την υποστήριξη της υποψηφιότητος της Ελλάδος ως μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας , για την περιόδο 2025-26 που έχει ανάγκη της Αμερικανικής συγκαταθέσεως ως και μερικών δευτερευούσης σημασίας «ανταλλαγών» στον τομέα της εκπαίδευσης , του πολιτισμού και της διεθνούς συνεργασίας.

Ο «διάλογος» εξελίχθη όμως εις μονόλογον όταν οι Αμερικανοί επέβαλαν την «ενσωμάτωση προσφύγων στις Ελληνικές δημοσίες υπηρεσίες» δηλ. την πρόσληψη λαθρομεταναστών στο δημόσιο και την «προώθηση της διαφορετικότητας , ισότητας και συμπερίληψης» των ΛΟΑΤΙΚ+ στην Ελλάδα.Μάλιστα οι Αμερικανοί συνεχάρησαν τον κ.Κυρ. Μητσοτάκη για την προστασία που προσφέρει στις ομάδες αυτές ωσάν να ανήκει στην WOKE CULTURE…

Πέραν του ότι η Αμερικανική συνηγορία στον γάμο των ομοφυλοφίλων αποτελεί κατάφορη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας , αμφισβητεί το Ελληνικό Σύνταγμα,την Εκκλησία της Ελλάδος , τη «Νέα Δημοκρατία» και την πατριωτική δεξιά και δίδει την εντύπωση ότι όλος αυτός ο θόρυβος ο οποίος αφορά μια ελαχίστη μειοψηφία του Ελληνικού λαού που εν πάση περιπτώσει δεν αποτελούν πρόβλημα για την ανεκτική Ελληνική κοινωνία , είναι «αμερικανικός» δάκτυλος γιά να μην είπωμεν κάτι χειρότερον περί δακτύλων.

Θα εδέχετο η Αμερικανική κυβέρνηση συστάσεις της Ελλάδος για την διαχρονική μεταχείρηση των μαύρων , τις διακρίσεις εις βάρος των λευκών στα Αμερικανικά πανεπιστήμια , την αγενή συμπεριφορά των εγχρώμων μεταναστευτικών υπαλλήλων απένατι στους λευκούς επισκέπτες των ΗΠΑ και την εκτέλεση καταδίκου δι ασφυξίας ; Ασφαλώς όχι , διότι αποτελούν «εσωτερική υπόθεσιν» των ΗΠΑ.

Πως εν τοιαύτη περιπτώσει οι …διαλεγόμενοι εκθέτουν τον Έλληνα πρωθυπουργό για «ετεροφωτισμό» σ’ ένα ζήτημα που έχει διχάσει την Ελληνική κοινή γνώμη όπως η «τεκνοθεσία» των ομοφύλων ζευγαριών όταν υπάρχει θεσμοθετημένη από ετών η υιοθεσία;

Υποπτευόμεθα ότι δεν είναι Αμερικανική αλλά μάλλον Ελληνική κυβερνητική πρωτοβουλία , να συμπεριλάβει τα αμφιλεγόμενα αυτά ζητήματα στον «στρατηγικό διάλογο» των δύο κρατών , όταν μάλιστα εκκρεμούν πολύ σοβαρότερα ζητήματα , όπως ο επανεξοπλισμός της Τουρκίας με 119 σύγχρονα F-16 , που απειλούν την Κύπρο και η παράταση της 9μήνου φυλακίσεως , άνευ δίκης του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρη , σε γειτονική χώρα του …ΝΑΤΟ!(*) , που δυστυχώς εμελήθησαν!…


Προσφέρει κακίστη υπηρεσία και για τις δύο χώρες αυτός πού για να δικαιολογήσει τις ιδικές του πανάθλιες εισηγήσεις , ανέμειξε τις ΗΠΑ στην παραφιλολογία των λεσβιών και αρσενοκοιτών .Η Ελλάς δεν είναι Αμερικανικό προτεκτοράτο.

Κώστας Κόλμερ(*) Βλ.σχ. άρθρο του Αλεξάνδρου Π.Μαλλιά στην «Καθημερινή» της 11.2.24 σελ.38 και 39.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .