Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Βόλος: Έφυγε «νύχτα» από το διαμέρισμα που νοίκιαζε και εγκατέλειψε μέσα ένα πιτ-μπουλ

 Παρότι δεν χρωστούσε ενοίκια εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς να ενημερώσει την σπιτονοικοκυρά και εγκατέλειψε το σκυλί της

Σε δυο χρόνια φυλάκιση, με αναστολή και 1000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια γυναίκα που εγκατέλειψε στα κρυφά το ημιυπόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε και άφησε μέσα το σκυλί της, για να το ανακαλύψουν οι γείτονες 4 ημέρες

αργότερα.
Η 29χρονη γυναίκα νοίκιασε το διαμέρισμα ιδιοκτησίας μιας ηλικιωμένης, της έδωσε προκαταβολή και εγγύηση και την ενημέρωσε πως θα ζούσε σε αυτό μόνο με τον σύζυγο και το παιδί της.

Παρότι δεν χρωστούσε ενοίκια εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς να ενημερώσει την σπιτονοικοκυρά και εγκατέλειψε το σκυλί της. Οι γείτονες άκουγαν το ζώο να κλαίει και αναγκάστηκαν μετά από τέσσερις ημέρες να καλέσουν την αστυνομία που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού.


Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα ήσυχο μεν αλλά νηστικό ζώο και σχηματίστηκε εναντίον της αλλοδαπής δικογραφία. Το άτυχο ζώο οδηγήθηκε στο κυνοκομείο.

Πηγή: Gegonotanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .