Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16

Οι πασόκοι της Ν.Δ. ξεφτιλίζουν τους νεοδημοκράτες της Ν.Δ.

Βεβαίως μπράβο στον κ. Χρυσοχοΐδη αν νομίζει ότι με 135 αστυνομικούς θα λύσει το πρόβλημα της αστυνόμευσης του Νέου Ισλαμαμπάντ (είναι η νέα ονομασία της Αθήνας).

Του Χρήστου Μπολώση

Οι κλασικές εξαγγελίες δύο συγκεκριμένων υπουργών όταν αναλαμβάνουν καθήκοντα είναι:

ΥΕΘΑ: «Όλοι στα σύνορα. Ουδείς στην Αθήνα». ΠΡΟΠΟ: «Ουδείς αστυνομικός σε VIP πρόσωπα (ξέρετε, συνοδοί παιδιών στο σχολείο, σούπερ μάρκετ κ.λπ.). Όλοι στους δρόμους».

Και για μεν τον κ. Δένδια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε να το είπε, αυτήν τη φορά τουλάχιστον, που ξαναβρέθηκε στον Χολαργό.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, όμως, εξήγγειλε ότι θα διατάξει την άρον άρον επιστροφή 135 στελεχών που είχαν μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες (διάβαζε υπουργούς κ.λπ.) και θα επαναφέρει 30 με 40 αστυνομικούς, κυρίως γυναίκες, που είχαν απομακρυνθεί τους τελευταίους μήνες, από το τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως.

Επίσης δεν παρέλειψε να επισημάνει τα διαλυτικά φαινόμενα που παρατήρησε στο υπουργείο, τα οποία μοιάζουν με τη χαώδη κατάσταση του 1999.

Συνελόντι ειπείν καρφοβελόνα (πρόκα) Νο 187 στον κ. Οικονόμου. Οι πασόκοι της Ν.Δ. ξεφτιλίζουν τους νεοδημοκράτες της Ν.Δ.

Βεβαίως μπράβο στον κ. Χρυσοχοΐδη αν νομίζει ότι με 135 αστυνομικούς θα λύσει το πρόβλημα της αστυνόμευσης του Νέου Ισλαμαμπάντ (είναι η νέα ονομασία της Αθήνας).

Αναμένεται η κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου, για την ψήφιση του οποίου θα τεθεί και θέμα κομματικής πειθαρχίας. Καλή δύναμη…

 https://www.antinews.gr/50071/kleidarotrupa/oi-pasokoi-tis-n-d-xeftilizoyn-toys-neodimokrates-tis-n-d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .