Πέμπτη, Φεβρουαρίου 1

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τα κρυφά χαρακτηριστικά σας

personality-test-optical-illusion

Ένα καινούριο τεστ προσωπικότητας υπόσχεται να αποκαλύψει τα κρυφά χαρακτηριστικά σας.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις, αυτά τα παιχνιδιάρικα κόλπα του ματιού, μας γοητεύουν εδώ και αιώνες.

Τι θα γινόταν όμως αν αυτές οι μαγευτικές εικόνες έκρυβαν ένα βαθύτερο μυστικό; Ορισμένοι πιστεύουν ότι λειτουργούν ως καθρέφτες προσωπικότητας, αντανακλώντας τον εσωτερικό μας εαυτό μέσω της πρώτης εικόνας που βλέπουμε.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Την σιλουέτα ενός άντρα που στέκεται σε ένα δάσος ή ένα δέντρο σε σχήμα προσώπου με κλειστά μάτια.

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

personality-test-optical-illusion

Ένα δέντρο σε σχήμα προσώπου με κλειστά μάτια

Αν είδατε ένα δέντρο σε σχήμα προσώπου με κλειστά μάτια, δίνετε μεγαλύτερη σημασία στους άλλους παρά στον εαυτό σας. Έχετε μια φυσική ενσυναίσθηση, που σας επιτρέπει να καταλαβαίνετε και να μοιράζεστε τα συναισθήματα των γύρω σας. Διαθέτετε τη σπάνια ικανότητα να βλέπετε πέρα από την επιφάνεια, να μπαίνετε στα συναισθηματικά «παπούτσια» των άλλων και να μοιράζεστε τις χαρές και τις λύπες τους.

Αυτό εμβαθύνει τις σχέσεις σας και προάγει τη συμπόνια. Η στοργική σας φύση σας οδηγεί στο να αναζητάτε τρόπους για να απαλύνετε τα βάρη των άλλων. Βρίσκετε ικανοποίηση στο να έχετε θετικό αντίκτυπο σε όλους όσους συναντάτε και η ανιδιοτέλειά σας λάμπει μέσα από τις πράξεις σας.

Η σιλουέτα ενός άντρα που στέκεται σε ένα δάσος

Αν είδατε τη σιλουέτα ενός άντρα να στέκεται σε ένα δάσος, μπορεί να είστε ονειροπόλος. Η αισιοδοξία είναι η υπερδύναμή σας. Έχετε ακλόνητη πίστη ότι τα καλύτερα έρχονται. Ενσαρκώνετε τη διάσημη ρήση «Σκέφτομαι, άρα υπάρχω», κάμπτοντας την πραγματικότητα στη θέληση των μεγαλόπνοων οραμάτων σας. Τα όνειρά σας δεν έχουν όρια.

Είστε προσγειωμένοι στην παρούσα στιγμή, ωστόσο η φαντασία σας οργιάζει. Ακόμη και όταν οι άλλοι μπορεί να σας πουν ότι κάτι μπορεί να μην είναι δυνατό ή εύκολο να επιτευχθεί, το μυαλό σας έχει ήδη χαρτογραφήσει τα πάντα. Είστε εξαιρετικά ανθεκτικοί. Μαθαίνετε και προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση. Κάθε αποτυχία είναι ένα σκαλοπάτι στην πορεία σας προς την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .