Πέμπτη, Φεβρουαρίου 1

Δραματική προειδοποίηση Έλον Μασκ: «Υπερασπιστείτε την ελευθερία του λόγου και την Δημοκρατία θέλουν να τις καταστρέψουν»

mask

Ο ιδιοκτήτης του Χ, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, προειδοποίησε τους πολίτες των δυτικών χωρών πως θα πρέπει σύντομα να υπερασπιστούν την ελευθερία του λόγου και την Δημοκρατία με αφορμή τον απαράδεκτο νόμο που σκοπεύει να ψηφίσει η ιρλανδική

κυβέρνηση με βάση τον οποίο όλοι θα μπορούν να κατηγορηθούν ως κάτοχοι «απεχθούς περιεχομένου»!

Ένας πρωτοφανής νόμος που δεν ορίζει σκοπίμως την έννοια του «απεχθούς περιεχομένου» ώστε να μπορεί να ερμηνεύεται κατά το δοκούν και θα μπορούσε να ερμηνεύσει ως έτσι ακόμα και την κατοχή… κινουμένων σχεδίων!

«Η ιρλανδική κυβέρνηση θέλει να ψηφίσει έναν νόμο που θα μπορούσε να οδηγήσει εσάς ή τους αγαπημένους σας να φυλακίζονται για κατοχή μιμιδίων, κινούμενων σχεδίων ή οποιουδήποτε περιεχομένου που θα μπορούσε να θεωρηθεί “απεχθές”».

«Η καταστροφή της ελευθερίας του λόγου σημαίνει καταστροφή της δημοκρατίας» έγραψε στη ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .