Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η ερώτηση που δέχεται συχνά από τα παιδιά της

 Η αποκάλυψη της ηθοποιού σε συνέντευξη που παραχώρησε

Άριελ Κωνσταντινίδη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2 στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά της στην υποκριτική δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τις συνεργασίες που ακολούθησαν, την μητρότητα και τον χωρισμό της.

Αρχικά, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε. Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν στα σοβαρά».


Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια, και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Ακόμη, η Άριελ Κωνσταντινίδη συμπλήρωσε: «Πολλές φορές τα παιδιά μου με είχαν ρωτήσει: αγαπάς τον μπαμπά; και για καιρό αισθανόμουν λίγο κάπως έτσι και έλεγα: “Αφού είναι ο μπαμπάς σας, φυσικά τον αγαπάω”. Τώρα έχω φτάσει σε άλλο σημείο… Ναι βεβαίως τον αγαπάω.

Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα. Είμαι πιο σίγουρη σε αυτό που θα πω γιατί έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Από την στιγμή που έχεις αγαπήσει κάποιον αυτό δεν χάνεται ποτέ. Υπάρχει όμως οι σκιές, τα εμπόδια, οι εγωισμοί και επίσης το να μην ταιριάζεις με τον άλλον για να κάνεις παρέα».

 govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .