Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

 Ο 69χρονος δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές

Φωτογραφίες- Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Φονικό με θύμα ένα 57χρονο άνδρα και δράστη τον 69χρονο πεθερό του, έλαβε χώρα το απόγευμα (περί τις 7.15 μ.μ.) του Σαββάτου (24/2) στην οδό Φιλικής Εταιρίας 14 στην Αγία Βαρβάρα.

Μετά από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες,

για άγνωστη αιτία, ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα τον γαμπρό του, γιατρό- ουρολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος και εξέπνευσε στην αυλή του σπιτιού.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο του φονικού και συνέλαβε τον δράστη, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το θύμα.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ο 57χρονος ιατρός – ουρολόγος

Μάλιστα ο γιος του δράστη ο οποίος είναι αστυνομικός και μένει στον από κάτω όροφο, έτρεξε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε στην ‘Αμεση Δράση.

Ο 69χρονος άνδρας που συνελήφθη ανακρίνεται από τις Αρχές, για τους λόγους που τον οδήγησαν να πράξει το φονικό, σκοτώνοντας τον σύζυγο της κόρης του.


 


Δείτε τι δηλώνουν στην κάμερα της Ζούγκλας, γείτονες και συγγενείς για το φονικό:https://www.zougla.gr/greece/petheros-pyrovolise-kai-skotose-ton-gabro-tou-stin-agia-varvara/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .