Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

«ΕΙΜΑΙ πολύτεκνος, φτωχός, θρησκευτική μειονότητα και ασχολείστε μαζί μου!»

 Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 κα...

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες σχετικά με την οικογένειά του, η οποία ζούσε σε πρωτόγονες συνθήκες, συγκεκριμένα μέσα σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Μιλώντας στον παρουσιαστή ο 45χρονος αναφέρθηκε στο τεστ DNA που του έχει ζητηθεί και αρνείται να κάνει, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για αιμομικτικές σχέσεις μελών της οικογένειάς του.


Υποστηρίζει την ίδια άποψη που έχει όλες αυτές τις ημέρες, πως δηλαδή δεν θέλει να έχουν «φακελωμένα» τα βιομετρικά του. «Εάν έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μιας ενήλικης κοπέλας, τότε δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν θέλω να συζητήσω τα προσωπικά ενός ενήλικου παιδιού μου. Αυτό είναι δικό μου θέμα συζήτησης; Στην οικογένειά μου αποκαλούμαστε αδέλφια, όχι μαμά, μπαμπάς, γιος, κόρη», συμπλήρωσε επίσης.

Σε ό,τι αφορά την εργασία του αλλά και τον μισθό που λάμβανε μέσω τηλεργασίας, ανέφερε πως «είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνος, φτωχός, θρησκευτική μειονότητα και ασχολείστε μαζί μου», θεωρώντας ανούσιο να συζητούν το κομμάτι του μισθού του, την ώρα που όπως υποστηρίζει άλλους δημόσιους υπαλλήλους δεν τους έχουν δει ποτέ. «Στο δήμο της Ερέτριας δούλευα στο γραφείο κίνησης με δικό μου εξοπλισμό. Ήμουν πολύτεκνος, είχα τα μόρια, ήταν πολύτεκνος ο πατέρας μου, η μητέρα μου είχε αναπηρία. Ήμουν στο απορριμματοφόρο του δήμου», συμπλήρωσε.

«Στο παρελθόν είχα κάνει και άλλο γάμο. Τα παιδιά μου κάποια στιγμή βρέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Υποχρεώθηκα να πάρω το παιδί με δικαστήρια. Πέρασαν 10 χρόνια για να τα πάρω. Η σύζυγός μου επέλεξε να ακολουθήσει τα δικά μου πιστεύω», ανέφερε παράλληλα, ενώ λίγο μετά ο παρουσιαστής τον ρώτησε ευθέως που βρίσκεται η οικογένειά του, η σύζυγός του Σεβαστή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της, τα οποία αγνοούνται από την ημέρα που ο ίδιος συνελήφθη και κρύβονται σε άγνωστη τοποθεσία. «Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να σας πω αυτό που δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω αν έχει κινητό. Σύρθηκα σε ένα κρατητήριο χωρίς να έχω τίποτα», ήταν η απάντησή του, επιμένοντας πως δεν έχει ιδέα που βρίσκονται. 

 http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_904.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .