Τρίτη, Φεβρουαρίου 20

Κασσελάκης: «Εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα»

 


«Βόμβες» από τον Στέφανο Κασσελάκη σε συνάντηση που έγινε στα Βόρεια Προάστια. Εκεί όπου την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματιών και εκπροσώπων της οικονομικής ζωής του τόπου και παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το στίγμα για το τι θέλει να… κομίσει στο πολιτικό σκηνικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η οικογένειά του προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ εκφράστηκε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ανδρέα Παπανδρέου.


Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Κάτιας Μακρή και Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη συνάντηση ότι «θέλω να γίνω πρωθυπουργός με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου».


Μάλιστα φέρεται να είπε ότι «το κόμμα που θέλω να φτιάξω θα είναι Κέντρο στα θέματα οικονομίας, «Ανδρέας» στα Εθνικά και την Άμυνα και progressive στα υπόλοιπα».Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου


Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ακόμη ότι «εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα».


Εμφανίστηκε μάλιστα θετικός σε μια συνεργασία του ευρύτερου σοσιαλιστικού χώρου αλλά όχι στο στενό κομματικό πλαίσιο.


Αυτό έγινε μόλις δύο ημέρες πριν δοθεί στη δημοσιότητα το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που «άναψε φωτιές» πριν πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .