Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

Golden visa: Κατάστρεψαν οι κυβερνήσεις τους Έλληνες τους κατάντησαν να μένουν σε αχούρια και να πληρώνουν ενοίκιο ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ!

 Και ακόμα οι κυβερνώντες το σκέφτονται μέχρι να δουν πολίτες να κοιμούνται κάτω από γεφύρια

Βλέπουν μόνο τι έσοδα θα έχουν για να τα ακουμπήσουν σε αυτούς τους νταβατζήδες που μας χώσανε για 100 χρόνια σε Μνημόνια , βέβαια με το αζημίωτο γιατί και οι πολιτικοί παίρνουν τα ποσοστά τους, δεν γίνεσαι πιόνι των ξένων αρπακτικών  αν δεν έχεις όφελος! Μόνο το 2023 το πρόγραμμα της «χρυσής βίζας» έφερε στο κρατικό ταμείο περίπου 210 εκατ. ευρώ το μήνα (2,544 δισεκ. συνολικά), στερώντας από χιλιάδες κατοικίες προς ενοικίαση σε πολίτες, Τώρα ετοιμάζουν νέο νομοθετικό πλαίσιο με μια αύξηση για την απόκτηση «Χρυσής Βίζας»  Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έρχεται σε σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, υπό τον υπουργό


Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως έχει αναγγελθεί από την κυβέρνηση σκέφτονται την αύξηση του ορίου επένδυσης για την απόκτηση της «Golden Visa», πράγμα που δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα γιατί τη χρυσή βίζα την προμηθεύονται αυτοί που φυσούν το χρήμα, ε, και τι έγινε θα δώσουν κάτι παραπάνω  και θα την αποκτήσουν. Το σωστό και το πρέπον είναι να καταργηθεί τελείως η χρυσή βίζα μπας και στεγαστούν οι Έλληνες, γιατί για τους παράνομους μετανάστες που μας έχουν κατακλείσει από παντού τους βρίσκουν σπίτια οι ΜΚΟ.

Η  μισή χώρα  είναι χωρισμένη σε δύο ζώνες, με την απόκτηση της «Χρυσής Βίζας» να κοστίζει στις φθηνές περιοχές 250.000 ευρώ και στις ακριβές 500.000 ευρώ.

Στις πλούσιες περιοχές είναι  500.000 ευρώ η χρυσή βίζα, στις υπόλοιπες περιοχές είναι στα 250.000 ευρώ.

Η Αυστραλία κατάργησε τη χρυσή βίζα . Καθώς και η Πορτογαλία, γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα; Φοβάται η κυβέρνηση μη χάσει έσοδα, και δεν σκέφτεται άστεγους πολίτες αυτής της χώρας;

Από που παίρνουν εντολές και σαν υπάκουα σκυλάκια τις πράττουν εις βάρος των πολιτών;

Μ. Αρβανίτη.

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .