Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλuψη «βóμβα» «Αν δεν πλnρωθούν 50 χıλıάδες εupώ άμεσα, το σπίτι της θα είναι στον αέpα»

MAK

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τον χαμό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του ζευγαριού και της

Άντζελας Δημητρίου.

Ο ίδιος μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη στην εκπομπή, που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο εγγυήτρια είναι η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%86%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%b1-%ce%94%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%91%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bbu%cf%88%ce%b7-%ce%b2o%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .