Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Η Κυριακάτικη Δημοκρατία αποκαλύπτει κολοσσιαίο σκάνδαλο με τα Funds που πήραν τα δάνεια των Ελλήνων!

 

Μία αποκάλυψη ιστορικών διαστάσεων κάνει η Κυριακάτικη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που ήδη προκαλεί τριγμούς, οι εταιρείες – κοράκια οι οποίες κατάφεραν και εξασφάλισαν από συστημικές τράπεζες δάνεια δισεκατομμυρίων ευρώ,

Ελλήνων δανειοληπτών, δεν διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου!

Έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τις σκοτεινές εταιρείες της Ιρλανδίας με τις εικονικές έδρες και το κεφάλαιο 1 £, οι οποίες βρέθηκαν ξαφνικά να κατέχουν δάνεια δισεκατομμυρίων πολλά εκ των οποίων με εμπράγματες εξασφαλίσεις, σε μία υπόθεση που φαίνεται να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.

Η Κυριακάτικη Δημοκρατία όμως, με μία αποκαλυπτική έρευνα, τεκμηριώνει με ατράνταχτα στοιχεία το σκάνδαλο και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η παρέμβαση της δικαιοσύνης θεωρείται επιβεβλημένη.

Εξοργιστική η αποκάλυψη της κυριακάτικης Δημοκρατίας για τις εταιρείες – κοράκια που πήραν τα δάνεια των ελλήνων

https://www.newsbreak.gr/oikonomia/561400/i-kyriakatiki-dimokratia-apokalyptei-kolossiaio-skandalo-me-ta-funds-poy-piran-ta-daneia-ton-ellinon/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .