Δευτέρα, Μαρτίου 4

Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης που μαχαίρωσε ο Ιρακινός: «Πώς του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα;»

b3

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας την οποία μαχαίρωσε ένας 42χρονος Ιρακινός το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον πεζόδρομου της Ερμού.

Μιλώντας στον Alpha για την κατάσταση της

υγείας της νεαρής φοιτήτριας και πωλήτριας ο πατέρας της είπε πως παραμένει κρίσιμη ενώ σχετικά με τα τραύματά της ανέφερε πως έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να μην εκφράσει την οργή του σχετικά με τον δράστη και το πώς κατάφερε να φτάσει στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό ο Ιρακινός ήρθε από την Γερμανία μέσω Σερβίας μια μέρα πριν βγει στον δρόμο και σκορπίσει τον τρόπο.

«Πώς του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν;», αναρωτήθηκε ο πατέρας της 22χρονης.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της» ανέφερε επίσης ο ίδιος σχετικά με την κόρη του.

Ο δράστης, μόλις μαχαίρωσε την κοπέλα, έμεινε στο σημείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε πως είναι «πράκτορας των Γερμανών» και γι’αυτό της επιτέθηκε.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .