Πέμπτη, Μαρτίου 21

Στ. Κασσελάκης: Θα παρελάσει την 25η Μαρτίου στη Θήβα

 Δεκατέσσερις και μια μετρά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι να απολυθεί από τον στρατό


 
Μπορεί τα βλέμματα όλων την 25η Μαρτίου να είναι στραμμένα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση αλλά αυτή την φορά -τουλάχιστον τα ΜΜΕ- θα ρίξουν προβολείς και στην τοπική στρατιωτική παρέλαση στη Θήβα, καθώς αναμένεται να παρελάσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στ. Κασσελάκης: Οι πρώτες ώρες στον στρατό

Ξεκίνησε να μέτρα τις πρώτες  ώρες της στρατιωτικής του θητείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ν”, ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ζητήσει καμία ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες του στρατοπέδου. Κοιμάται σε θάλαμο οπλιτών, έφαγε ότι προέβλεπε το πρόγραμμα συσσιτίου και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Στ. Κασσελάκης: Οι πρώτες ώρες στον στρατό.

Η Σχολή Πυροβολικού παρελαύνει κάθε χρόνο αλλά φέτος ανάμεσα στους νεοσύλλεκτους είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελακης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από μόνος του να παρελάσει μαζί με τους υπόλοιπους οπλίτες της σειράς του αλλά και παλαιότερους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρελάσει ένοπλος μιας και Τετάρτη ή Πέμπτη θα έχει κάνει ήδη την πρώτη του βολή με το όπλο του.

Όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές της «Ν», ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του όπως προβλέπεται χωρίς καμία διάκριση και διαφορά.

Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες θα εκτελέσει υπηρεσία θαλαμοφύλακα αλλά θα κάνει και την… αγγαρεία του στα μαγειρεία.

Εκπαιδεύεται και ξεκινά αγγαρεία στα… μαγειρεία

Τις ελεύθερες ώρες του επικοινωνεί με συνεργάτες και στελέχη του κόμματος είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά και ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χρησιμοποιεί κάποια κοινόχρηστα τραπέζια ως γραφείο για το laptop του και όπως αναφέρουν πληροφορίες συμμετέχει κανονικά όπως όλοι οι νεοσύλλεκτοι στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Πολλοί, δε, είναι αυτοί οι οποίοι του έχουν ζητήσει να βγούνε μια selfie για να τη θυμούνται, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος το αρνείται.

Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, αύριο ή το πολύ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να τον επισκεφθεί -πρώτος- ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

  ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .