Πέμπτη, Μαρτίου 7

Ούτε ο Δούκας δεν ακούει τον Αθήνα 9,84;

Γιατί ποιος ακούει τον 9,84 ; ; ;

Με βίντεο και ειδήσεις πριν από δυο μήνες η πρώτη σελίδα του Δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού!

Πάντα είχαμε την απορία πραγματικά ποιος ακούει τον Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας; Οι τελευταίες μετρήσεις έδειχναν πολύ χαμηλά νούμερα ακροαματικότητας, σχεδόν μηδενικά αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ας μην είχε ακροαματικότητα και ας είχε παρέμβαση. Ας έβγαζε ειδήσεις και ας μην τον άκουγε κανένας. Όμως εδώ μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση. Δεν τον ακούει και δεν

ασχολείται μαζί του κανείς. Πληρώνει ο φορολογούμενος Αθηναίος πολίτης και κανένας εκεί δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει μια σοβαρή είδηση; Προφανώς δεν είναι. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι στο επίσημο site του σταθμού (εδώ), πρώτο βίντεο απ’ όσα συμβαίνουν στην Αθήνα είναι η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και της νέας Δημοτικής αρχής πριν από δυο μήνες! Ένας εργαζόμενος, ένας δημοσιογράφος, ο ίδιος ο δήμαρχος δεν έχει έχει μπει ποτέ στην ιστοσελίδα του Αθήνα 98,4 να διαβάσει τις συμβαίνει; Εκτός και αν συμφωνεί. Οπότε η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Τελικά οι φορολογούμενοι Αθηναίοι (πάντα) είναι τα μεγάλα κορόιδα..

Fimotro


https://fimotro.gr/oute-o-doukas-den-akouei-ton-athina-984/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .