Παρασκευή, Μαρτίου 1

Την μαχαίρωσε από πίσω αλλά την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στη πλάτη

 Η 22χρονη που υπέστη την επίθεση του Ιρανού νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού εκτός κινδύνου - Δείτε τα βίντεο από την σύλληψη του δράστη

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.

Ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα η οποία πήγαινε στη δουλειά της και την μαχαίρωσε πισώπλατα, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στη μέση του δρόμου, όπου και συνελήφθη από τις αρχές.

Εκείνο που έσωσε την κοπέλα ήταν το σακίδιο που κουβαλούσε που ώθησε το μαχαίρι στην άκρη και όχι προς τη μεριά της καρδιάς.

Η ΕΡΤ αναφέρει πως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα, ενώ η κοπέλα έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

To χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .