Σάββατο, Μαρτίου 30

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Μία περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες, υπέστη έμφραγμα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Σήμερα (29/3) μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων είπε πως πλέον βλέπει τη ζωή με άλλα μάτια.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέφερε: «Χαίρομαι τόσο πολύ που μιλάμε, που γύρισα, επέστρεψα και είμαστε σε κουβέντα… Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα αγάπης και στήριξης, σχεδόν ιαματικό για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου, έχουν γεμίσει από μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, ας πούμε σε μία μικρή καραντίνα, δε πρέπει να κουράζομαι πολύ.

Είναι μια καλή ευκαιρία όμως να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για μένα και να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια, που είχα έναν άγγελο μαζί μου, γι’ αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου».

«Βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια»

Στη συνέχεια είπε ότι: «Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια… Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια! Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια καινούργια ματιά για τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια δείγματα, στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο θα άξιζε. Υπήρχε και μια κληρονομικότητα… Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει ότι λειτούργησαν τα πράγματα πολύ γρήγορα στην περίπτωσή μου. 

Δεν καθυστερήσαμε και αυτό ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, κι ένα σφίξιμο σαν χταπόδι! Καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά. Ήταν ένας πόνος και ένα σφίξιμο στο στήθος… Αν ήμουν μόνος μου, ίσως το άφηνα να δω αν θα περάσει… Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη…».

«Η Βίκυ ήταν ο άγγελος μου»

Ακόμα εξήγησε πως: «Επειδή ήταν ένα πολύ οξύ περιστατικό, για τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαι σε μια συντηρητική καραντίνα. Από τον επόμενο μήνα και μετά θα μπορέσουμε σιγά σιγά να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει ενδεχομένως με την καλοκαιρινή περιοδεία… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε και πάλι τον δρόμο μας. 

Η Βίκυ ήταν ο άγγελος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη. Πιο πολύ ψύχραιμος ήμουν εγώ και η φίλη μας, η Ελένη…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .