Παρασκευή, Μαρτίου 8

ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΚΡΟ

ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΙΚΡΟ
Θα ήθελα να με επιλέξετε όχι μόνο για ότι έχω κατορθώσει στον χώρο της επιστήμης μου ή για τις σπουδές μου, αλλά κυρίως για τα αισθήματα του πατριωτισμού και τον σεβασμό που τρέφω για τις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας.
Θα ήθελα την ψήφο σας για την καθημερινή μάχη που δίνω γι’ αυτές τις αξίες, εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να επιλέξετε με ελεύθερη βούληση και με γνώμονα την ηθική και τον πατριωτισμό ανάμεσα σε κόμματα και υποψηφίους.
Ψηφίστε λοιπόν με κριτικό πνεύμα, μακριά από κομματικές πιέσεις και δώστε ένα ηχηρό μήνυμα για την Πατρίδα. Ένα μήνυμα αντίθεσης στην αυθαιρεσία και στα σχέδια μεταβολής των αξιών του τόπου μας.
Αν το κάνετε αυτό η ημέρα των Ευρωεκλογών θα είναι μια μέρα δικαίωσης των αγώνων για την ελευθερία του τόπου μας και την Δημοκρατία. Προσωπικά κατεβαίνω για να εκπροσωπήσω τις ιδέες μας, με πυξίδα μόνο το συμφέρον του έθνους και με μια ψυχή ολότελα ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .