Παρασκευή, Μαρτίου 8

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλά πρώτη φορά μετά τη δικαστική του περιπέτεια

 Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών...

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Δημήτρης Λιγνάδης για πρώτη φορά μετά τη δικαστική περιπέτεια, με αφορμή την επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ξέρετε ότι έχω επιλέξει -και το τηρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης.

Θα πω ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν άνηκα ούτε εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Να θυμίσουμε, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να δει αν θα επικυρωθεί ή όχι η ποινή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .