Τετάρτη, Μαρτίου 13

Ο ΑΔΩΝΙΣ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ τα απογευματινά χειρουργεία, πήγε να ...περιδρομιάσει στο μαγαζί του Ρέμου

Ο υπουργός Υγείας πήγε στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στα πρώτα απογευματινά χειρουργεία και να τα διαφημίσει δεόντως. Όμως πριν πάει σ...

Ο υπουργός Υγείας πήγε στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στα πρώτα απογευματινά χειρουργεία και να τα διαφημίσει δεόντως.

Όμως πριν πάει στο χειρουργείο είπε να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί του Αντώνη Ρέμου, όπου και ...περιδρόμιασε, ανεβάζοντας μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες με τα εδέσματα!

Όπως έγραψε: «Ήρθαμε Θεσσαλονίκη σήμερα, με τους συνεργάτες μου για τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία. Ο φίλος μου όμως, ο Αντώνης Ρέμος, μας κάλεσε να φάμε στο μαγαζί του στο κέντρο της πόλης, το DaCristo. Ένα υπέροχο εστιατόριο αλλά και με την δυνατότητα αγοράς πολλών ιδιαίτερων γεύσεων. Πραγματικά, εκπληκτικό. Του εύχομαι καλορίζικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .