Τετάρτη, Μαρτίου 13

Ελένη Ανουσάκη για τους ομοφυλόφιλους: “Παλιά ήταν διακριτικοί, δεν ήταν ξεσαλωμένοι”

Η Ελένη Ανουσάκη σχολίασε τα τηλεοπτικά ριάλιτι, αλλά και τους ανθρώπους που βγαίνουν από αυτά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Το ριάλιτι το μισώ. Δεν είναι ριάλιτι, στήνεται ένας ψεύτικος καβγάς, μια επίθεση για την

ακροαματικότητα. Μισώ αυτή την τηλεόραση, βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία. «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπούσαν άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μου ως ηθοποιοί. Υπήρχαν κι ηθοποιοί που δεν το έλεγαν ότι τους άρεσαν οι άνδρες. Άλλο τι φανταζόμασταν εμείς. Ήταν διακριτικοί άνθρωποι κι είχαν τη ζωή τους. Τότε δεν ήταν ξεσαλωμένοι», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν ντυνόταν ένας άνδρας γυναίκα, να βγει στην τηλεόραση και να γελοιοποιήσει τη γυναίκα. Αυτοί που διευθύνουν τα κανάλια δεν βλέπουν; Δεν ξέρουν ότι ένας άνθρωπος θα σταθεί και θα θαυμάσει το ωραίο, το κομψό, το σωστό; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Αυτό είναι πούλημα και ξεπούλημα. Ξεπουλάμε την αισθητική μας άποψη. Ξεπουλάμε την ψυχή μας, τη ζωή μας και καταλήγουν οι άνθρωποι στον δρόμο».

 https://patkiout.gr/eleni-anousaki-gia-tous-omofylofilous-palia-itan-diakritikoi-den-itan-xesalomenoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .