Τετάρτη, Μαρτίου 13

Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας

Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας

Με ένα όνομα έκπληξη θα κατέβει το κόμμα «Εθνική Ομάδα» στις ευρωεκλογές, καθώς όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός του Κώστας Αϊβαλιώτης, υποψήφιος θα είναι και ο γνωστός συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας», για τις Ευρωεκλογές. Ο Κώστας Αϊβαλιώτης βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα». Όπως είπε ο ίδιος, «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Ανάμεσα στα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» είναι και ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία», είπε.

«Ο Αϊβαλιώτης πήρε την πρωτοβουλία, γιατί δεν αντέχει άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα με 21 ευρωβουλευτές έπρεπε να τρέχουν σαν τρελοί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει αυτό και λέω ας πάνε επιτέλους οι άριστοι».

«Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε «Εθνική Ομάδα» και Κώστα Αϊβαλιώτη», ήταν το μήνυμά του.

 

https://patkiout.gr/katevainei-stis-evroekloges-o-nikos-karvelas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .