Παρασκευή, Μαρτίου 1

Άρχισε τα ρυσφέτια ο Δήμαρχος Αθήνας: Διόρισε τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου CEO στον Εθνικό Κήπο

Σάλος στον Δήμο Αθηναίων, καθώς ο δήμαρχος, Χάρης Δούκας, διόρισε απευθείας τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα Παπανδρέου Τζούνιουρ, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Κήπου.

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο Ανδρέας Παπανδρέου Τζούνιορ, αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη μακριά από την πολιτική. Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο ενώ βρέθηκε στη Βοστώνη προκειμένου να σπουδάσει οικονομικά.

Την εταιρεία του δήμου Αθηναίων, που πλέον θα διοικεί ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.

Προφανώς για την απόφαση αυτή του δημάρχου Αθηναίων, δεν ήταν ενήμερο το εκλογικό σώμα που τον στήριξε για να αλλάξει τα κακώς κείμενα και όχι να διορίζει σε θέσεις ευθύνης ημετέρους και παιδιά πολιτικών του φίλων.

 

https://fimotro.gr/archise-ta-rysfetia-o-dimarchos-athinas-diorise-ton-gio-tou-giorgou-papandreou-ceo-ston-ethniko-kipo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .