Δευτέρα, Απριλίου 8

Κολωνός: Έφεση για την αθώωση της μητέρας της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

ΑΝΤΩΝΙΑ ΞΥΝΟΥ

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας. Το σκεπτικό πίσω από το αίτημα.

 

Έφεση κατά του σκέλους της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας άσκησε η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας, δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη ετυμηγορία για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές ζητούν να επανεξεταστεί η απαλλαγή της γυναίκας σε δεύτερο βαθμό, με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αξιολογηθεί επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας για την επίμαχη απόφαση.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της 12χρονης αθωώθηκε για την πράξη της διακεκριμένης μαστροπείας η οποία ελήφθη με πλειοψηφίας (4-3), καθώς οι τέσσερις ένορκοι είπαν την άποψη πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βάρος της.

 

Αντίθετα, οι 3 τακτικοί δικαστές είπαν τη θέση πως έπρεπε να κηρυχθεί ένοχη για διευκόλυνση σε ακολασία, κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας.

Όπως είναι αναμενόμενο, δεν ασκήθηκε έφεση ως προς το αδίκημα της πορνογραφίας, καθώς η μητέρα της 12χρονης αθωώθηκε ομόφωνα για την πράξη αυτή.

 https://www.news247.gr/ellada/kolonos-efesi-gia-tin-athoosi-tis-miteras-tis-12xronis/?utm_source=NEWS24%2F7+Newsletter&utm_campaign=ec400247b7-EMAIL_CAMPAIGN_2018_03_27_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_11a0ec29ff-ec400247b7-393490009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .