Τρίτη, Απριλίου 9

Νίκος Κοσώνας: Η αναφορά στην μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα και η εξομολόγηση – «Είμαι μερικώς μοναχοπαίδι

Νίκος Κοσώνας: Η αναφορά στην μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα και η εξομολόγηση – «Είμαι μερικώς μοναχοπαίδι  

Ο Νίκος Κοσώνας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τον ρόλο του στη σειρά «Γη της Ελιάς» αλλά και την μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα. Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία που είχε για εκείνον η οικογένειά του να τον δει ως Φυσικό.

«Δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, ήθελαν να γίνω Φυσικός. Πίστευαν ότι δεν θα έχω δουλειά. Τώρα είναι πιο σίγουροι. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γινώ ηθοποιός μου είπε “κάνε το για χόμπι”, αλλά τελικά τα καταφέραμε», είπε ο Νίκος Κοσώνας.

Για την μητέρα του Δάφνη Μπόκοτα η οποία για αρκετά χρόνια υπήρξε στις βραδιές Eurovision της ΕΡΤ και στην μετάδοση του διαγωνισμού: «Όταν η μητέρα μου συμμετείχε στην Εurovision ήμουν πιτσιρίκι, δε καταλάβαινα τι γινόταν. Αν η επιστροφή της μητέρας μου στη τηλεόραση την κάνει χαρούμενη, ας επιστρέψει», απάντησε ο Νίκος Κοσώνας.

Ενώ τέλος αποκάλυψε για την ετεροθαλή αδελφή του: «Είμαι μερικώς μοναχοπαίδι, έχω μια ετεροθαλή αδελφή στην Αμερική από την πλευρά του πατέρα μου. Όταν παντρεύτηκε η αδελφή μου, είχα μια τρελή συγκίνηση που δεν ήξερα από που προέρχεται», ανέφερε ο Νίκος Κοσώνας. 

 .enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .