Παρασκευή, Απριλίου 19

Τέλος η ΠΥΡΚΑΛ! Θα γίνει «υπουργούπολη»! Με τροπολογία πωλούν τα υπάρχοντά της!

 Η κυβέρνηση απέρριψε ακόμα και προτάσεις για παραγωγή όπλων για την Ουκρανία!

Με υπουργική τροπολογία επιταχύνεται το real estate στην ΠΥΡΚΑΛ, όπου η κυβέρνηση απορρίπτει παραγγελίες για παραγωγή όπλων προκειμένου να φτιάξει «υπουργούπολη» και να τελειώσει το πάρκο της νότιας Αθήνας (που θα ήταν και «ανταγωνιστικό» με το Ελληνικό…). Η τροπολογία στο άρθρο 4 ορίζει ότι αρχίζει η εκποίηση του πάγιου εξοπλισμού της ΕΑΣ και θα γίνεται από το ΤΑΙΠΕΔ!

Στην πράξη ό,τι υπάρχει σήμερα στον χώρο του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ (νυν ΕΑΣ) θα αρχίσει να βγαίνει στο σφυρί για να εκκενωθεί ο χώρος και να αρχίσει να δημιουργείται το κυβερνητικό πάρκο «Ανδρέας Λεντάκης», που προορίζεται να φιλοξενήσει πολλές εγκαταστάσεις υπουργείων, οι οποίες θα φύγουν από το κέντρο της Αθήνας για μία περιοχή που δεν έχει πάρκινγκ, αλλά ούτε και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΥΡΚΑΛ προοριζόταν για πάρκο, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να δημιουργήσει την «υπουργούπολη» απορρίπτοντας ακόμα και προτάσεις για παραγωγή όπλων για την Ουκρανία (π.χ. βλήματα 155 χιλ.).

Αντί το εργοστάσιο να δουλεύει νυχθημερόν, το ξεπουλάνε!

Δείτε παρακάτω όσα αναφέρονται στο άρθρο 4:https://www.newsbreak.gr/politiki/586287/telos-i-pyrkal-tha-ginei-ypoyrgoypoli-me-tropologia-poloyn-ta-yparchonta-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .