Δευτέρα, Απριλίου 29

Όσοι ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, δείτε αυτόν τον άνθρωπο!

Τον γνώρισε μέσα από μία συνέντευξη και τον αγάπησε. Μόνο έτσι εξηγούνται όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Παπανδρέου, καλώντας όσους ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ να τον λάβουν σοβαρά υπόψη τους.


Τι είχε προηγηθεί; Ο Νίκος Παπανδρέου παραχώρησε μία συνέντευξη, πραγματική εξομολόγηση, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε πολλές φορές στον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις μεταξύ τους. «Ήταν αυστηρός, σαν πατέρας όπως όλοι οι άνδρες της γενιάς του. Ως προς τα μαθήματα, ως προς την παιδεία μας», είπε, παραδεχόμενος ότι έχει λίγο παράπονο… «Δεν ερχόταν ας πούμε να με δει να παίζω μπάσκετ. Εγώ σήμερα πάω να δω τον γιο μου να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν σκέφτηκα καν να τον καλέσω στην αποφοίτησή μου. Σκέφτηκα ότι έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει. Τελικά ήταν παρεξήγηση, γιατί όπως μου είπε χρόνια αργότερα, ήθελε αλλά δεν τον είχα καλέσει. Ακόμη το κουβαλάω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων, σε μία συνέντευξη – ποταμό, που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
Δεν είναι τυχαίο, που λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής μιλούσε για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, ήπιων τόνων. «Δεν είναι πολιτική συνέντευξη αλλά κοινωνική. Εγώ συγκινήθηκα. Δεν το έχω πει ποτέ σε προεκλογική περίοδο. Όσοι ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, δείτε αυτόν τον άνθρωπο. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει για κανέναν άλλο», είπε.

http://www.matrix24.gr/2024/04/osi-psifisete-pasok-dite-afton-ton-anthropo/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .