Δευτέρα, Απριλίου 29

Γεωργιάδης: Ο πατέρας του Γ. Καλλιάνου, δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ 70ΑΡΗΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΘ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;

"Δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς του αδερφού Καλλιάνου για τους γιατρούς του ΕΣΥ. Πρέπει να μπει ένα όριο σε αυτό"

Στην υπόθεση του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, και την νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν» αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι «καιτοι ο κ.

Καλλιάνος είναι βουλευτής, καίτοι με πήρε 50 φορές τηλέφωνο, ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν και αυτό είναι απόδειξη της αξιοκρατίας του ΕΣΥ».

«Με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 50 φορές. Κάθε μέρα με παίρνουν 300 άνθρωποι για τέτοιους φύσεως θέματα. Εγώ δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ όσες φορές και αν πάρει κάποιος εμένα ως υπουργό Υγείας γιατί υπάρχει διαφανές ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο ανεβάζουν οι γιατροί αιτήματα με συγκεκριμένα κριτήρια».

«Ο γιατρός του κ. Καλλιάνου και άλλοι συνάδελφοί του δεν έκαναν το αίτημα γιατί έκριναν ότι δεν υπήραν οι προϋποθέσεις. Όταν, όμως, το έκαναν το αίτημα βρέθηκε άμεσα ΜΕΘ» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζοντας ότι «τα κριτήρια για τη διαχείριση των ΜΕΘ είναι δημοσιευμένα με βασικό κριτήριο αν είναι ο ασθενής διασωληνωμένος και άλλα 3-4 κριτήρια»

Επιβεβαίωσε, δε, ότι «ναι οι γιατροί έλεγαν ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου πηγαίνει καλά για το εύρος των προβλημάτων που αντιμετώπιζε».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στον καθηγητή που καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ και είπε ότι «δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ρώτησα και εχει εξαιρατικά καλή φήμη».

Με αφορμή, τέλος, τις δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Καλλιάνου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε «το να ακούω τον αδερφό του κ. Καλιάνου να λέει ότι οι γιατροί του ΕΣΥ είναι ανθρωπάρια, αλαζόνες και άσχετοι δεν το δέχομαι. Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε ένα όριο σε αυτό. Την τιμή και την υπόληψη των γιατρών του ΕΣΥ ο υπουργός Υγείας την υπερασπίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .