Πέμπτη, Απριλίου 18

Σάλος με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα στην Τατιάνα Στεφανιδου μετά την αποπομπή του απο τον Στέφανο Κασσελακη

Ο Πλασιέ βιβλίων Γεωργιάδης τα κατάφερε και πέταξαν απ' το Ευρωψηφοδέλτιο τον Παπανώτα, είχε ρεύμα και τον φοβόταν, έπεσε στη παγίδα, του Άδωνι ο Κασσελάκης !

 «Είναι μια μεγάλη νίκη του Άδωνη Γεωργιάδη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ευρωψηδελτίου με αφορμή παλιότερες δηλώσεις του για την έμφυλη βία.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .