Τρίτη, Απριλίου 9

Ζήσε την κάθε ημέρα σου σαν παιδί

Ζήσε σαν παιδί την κάθε σου μέρα, με τις ίδιες απορίες με την ίδια φλόγα στην καρδιά, και την ίδια δίψα για ζωή. Κάνε όνειρα, τα όνειρα όπως και τα παραμύθια, ανήκουν στις παιδικές καρδιές. Βλέπε την ζωή, όπως την φανταζόσουν από παιδί, μη σταματήσεις ποτέ να κάνεις σχέδια και να βάζεις στόχους. Ζήσε όπως ακριβώς εσύ θέλεις, η ζωή είναι δική σου, και μην επηρεάζεσαι από ανθρώπους που ξέρουν να κρίνουν μόνο τους άλλους και ποτέ τον εαυτό τους. Μη μπαίνεις σε καλούπια που σου βάζουν άλλοι,

στα -ΠΡΕΠΕΙ ή δεν ΠΡΕΠΕΙ- να κάνεις πάντα αυτό που εσύ σκέφτεσαι, και να μην επιτρέπεις σε κανένα να σε παρασύρει στα δικά του θέλω. Ζήσε το κάθε τι που επιθυμείς, με πάθος. Απέφυγε αυτούς που σε πλησιάζουν με φανταχτερά προσωπεία και πλάνα λόγια, όλοι αυτοί αποβλέπουν κάτι να πάρουν από σένα.

Να επιλέγεις εσύ κάθε φορά, να είσαι νικητής ή ηττημένος σε ότι αποφασίζεις.

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .