Παρασκευή, Απριλίου 19

Η προδοσία του Κοσοβου, ολοκληρώνεται

 Ολοκληρώνεται η προδοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη γύρω από το θέμα αναγνώρισης του Κοσόβου που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Κύπρο και τη Θράκη.

Μετά την θετική εισήγηση-μαχαιριά της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση

του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ένταξη του ψευδοκράτους στον οργανισμό, για την οποία μάλιστα η ίδια δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τους Σέρβους, τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δηλώνει ότι θα απέχει από την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι η Ελλάδα «θα απέχει», δηλαδή «δεν θα υποστηρίξει την ένταξη του Κοσόβου γιατί δεν έχουν εκπληρωθεί θεμελιώδη ζητήματα».

Ουσιαστικά, η ελληνική πλευρά κρύβεται πίσω από την αποχή, αντί να καταψηφίσει ανοιχτά την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση της Ντόρας Μπακογιάννη που δίνει στο Κόσοβο το «πράσινο» φως, εγκρίθηκε με 131 ψήφους, ενώ από τους Έλληνες βουλευτές, η μόνη που καταψήφισε ήταν η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

 https://www.olympia.gr/1587269/apopsi/i-prodosia-toy-kosovoy-oloklironetai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .