Παρασκευή, Απριλίου 19

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στον Γιώργο Αυτιά

InCollage 20240419 145031854
O Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος τις πολιτικές εξελίξεις μέσω του διαδικτυακού του podcast και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πει κάτι για την υποψηφιότητα  του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία.

«Σκεφτείτε πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του Αυτιά για να γίνει ευρωβουλευτής, θέλω να τον συμπονέσουμε.

Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος, άφησε πίσω την καριέρα του, έμεινε σε αυτά που θυμόταν από τη χούντα:

Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Πάμε, πάμε, πάμε… η νυφίτσα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

«Δεν έχει καταλάβει ο Γιώργος ότι οι οικογένειες σταμάτησαν να δημιουργούνται στην Ελλάδα όχι γιατί μπήκαν οι γάμοι των ομοφυλοφίλων, αλλά γιατί οι ετεροφυλόφιλοι είναι άφραγκοι γιατί ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει.

Πάμε τώρα να δούμε τον Γιώργο Αυτιά, αυτόν τον ήρωα του συστήματος, αυτόν τον γλείφτη των αιώνων… ο οποίος θα πάει από υπερβολική δόση έπαρσης και έξαρσης.

Όπως λέει και μια αιγυπτιακή παροιμία: Στην κορυφή της πυραμίδας πάει κανείς με δύο τρόπους, είτε πετώντας σαν αετός οπότε εύκολα φτάνεις στην κορυφή και εύκολα πετάς σε άλλη κορυφή, είτε να φτάσεις σέρνοντας την κοιλιά σου σαν φίδι», συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

https://www.koutipandoras.gr/article/lazopoulos-ta-echose-se-aftia-posa-chiliometra-gleipsimo-echei-kanei-i-glossa-tou-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .