Πέμπτη, Απριλίου 18

ΜΕ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ; Ο ...αποπεμφθείς υπουργός με τον γιο του Μπελέρη στον Ιερώνυμο

Μαρία Παντούλα Ο αποπεμφθείς υπουργός Επικρατείας με ποιον θεσμικό ρόλο παρέστη στη συνάντηση του γιού Μπελέρη με τον Ιερώνυμο. Εφόσον αποπε...

Μαρία Παντούλα
Ο αποπεμφθείς υπουργός Επικρατείας με ποιον θεσμικό ρόλο παρέστη στη συνάντηση του γιού Μπελέρη με τον Ιερώνυμο. Εφόσον αποπεμφθηκε και δεν είναι και μέλος του κοινοβουλίου είναι ιδιώτης φαντάζομαι, οπότε ποιος ο ρόλος του;
-----------------------
Με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ., κ. Φρέντι Μπελέρη και με τον πρώην Υπουργό Επικρατείας, κ. Σταύρο Παπασταύρου, συναντήθηκε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.
Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Μπελέρη και τον κ. Παπασταύρου και ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή τους τελευταίους έντεκα μήνες. Ο κ. Πέτρος Μπελέρης τόνισε ότι ο πατέρας του «άντλησε δύναμη από την υποστήριξη των τελευταίων ημερών, καθώς και από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο, ο οποίος τον επισκέφθηκε πριν από μερικούς μήνες, αλλά και από την επίσκεψη που είχαμε πραγματοποιήσει σε εσάς την προηγούμενη φορά. Με την βοήθεια του Θεού ελπίζω να δικαιωθούμε».
Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε να του μεταφέρει ευχές για δύναμη και ο Θεός να βοηθήσει όλους. «Η πατρίδα αγωνίζεται ευρύτερα σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε», σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος.
Μετά την συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά να δεχτώ τον κ. Μπελέρη και να συζητήσουμε για το θέμα που συζητείται σε όλο το μήκος της Ελλάδας τις ημέρες αυτές, για το θέμα του πατέρα του. Άκουσα με χαρά την επιλογή του να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή. Δεν το βλέπω μέσα σε στενά εθνικά όρια, αλλά στο πνεύμα της δύναμης της ελευθερίας, που όλοι την επιθυμούμε και όλοι πρέπει να προσπαθούμε οπουδήποτε αυτή διεκδικείται». Ο Μακαριώτατος επεσήμανε, ακόμη, ότι αντάλλαξαν διάφορες απόψεις και ευχήθηκε ο Θεός να μας φωτίσει όλους, να φωτίσει και τους υπευθύνους, όπου βρίσκονται, σε όποιο σημείο της γης, ώστε η ελευθερία, που είναι ένα δώρο που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο, να είναι πάνω από όλα τα άλλα.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπελέρης εξέφρασε την συγκίνησή του για την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή τονίζοντας ότι θα μεταφέρει στον πατέρα του την ευλογία του.
Στην συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής κ. Χάρης Κονιδάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .