Πέμπτη, Απριλίου 25

Ξεσπά ο αδερφός του Γ.Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους: «Δεν υπάρχει ΕΣΥ – Έχουν καταλυθεί τα πάντα»

 Ο Χ.Καλλιάνος ισχυρίστηκε ότι η διασωλήνωση έγινε για το «θεαθήναι»

Ξεσπά ο αδερφός του Γ.Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους: «Δεν υπάρχει ΕΣΥ – Έχουν καταλυθεί τα πάντα»
Ο γιατρός και αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος, εξέφρασε απογοήτευση για το δημόσιο σύστημα Υγείας μετά τον θάνατο του πατέρα τους στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Μιλώντας στον Alpha, ο Χρήστος Καλλιάνος υποστήριξε ότι η διασωλήνωση έγινε για το «θεαθήναι», σημειώνοντας ότι ουδέποτε ζήτησε την τοποθέτηση του πατέρα του σε Μονάδα

Εντατικής Θεραπείας, αλλά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Δεν αποφάσιζε ο καθηγητής να τον βάλει στην πλατφόρμα της μονάδας, να μας δώσει αυτή την ελπίδα. Δεν ήθελα να πάει στην πλατφόρμα ο πατέρας μου και να πεθάνει ένα παιδί 20 χρονών. Δεν ζήτησα ποτέ ΜΕΘ, ζήτησα ΜΑΦ. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δηλαδή σε κάποιο νοσοκομείο που έχουν. Τον στεγνώνανε συνέχεια με αιμοκαθάρσεις» είπε.

Έντονη απογοήτευση εκφράζει για το ΕΣΥ. «Δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα. Και αν ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός ευαγγελίζονται κάτι άλλο ας έρθουν να μου το πουν τετ α τετ. Τους προκαλώ με τις γνώσεις και το ήθος που έχω», είπε.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/ksespa-o-aderfos-tou-g-kallianou-gia-ton-thanato-tou-patera-tous-den-yparxei-esy-exoun-katalythei-ta-panta/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .