Δευτέρα, Απριλίου 29

Α.Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα όποιος αγαπάει τη χώρα του βαφτίζεται ακροδεξιός»

 «Ακροδεξιός όποιος υψώνει την σημαία στο μπαλκόνι του; Για όνομα του Θεού»

Α.Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα όποιος αγαπάει τη χώρα του βαφτίζεται ακροδεξιός»
Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, είπε πως οποιοσδήποτε αγαπά την χώρα του και θέλει το καλό της δέχεται επιθέσεις και βαφτίζεται ακροδεξιός.

Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική του συστήματος, οποιονδήποτε εκφράζει κάτι το οποίο δεν του αρέσει, να του «προσάπτει» μία ταμπέλα η οποία να δημιουργεί άσχημους συνειρμούς στην κοινωνία.

Τα «άκρα» πάντοτε προκαλούν άσχημη εντύπωση ως όρος.

Η αλήθεια είναι πως το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρίσκεται πολύ κοντά στο όριο του 3% για να μπορέσει να εισέλθει στην ευρωβουλή και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν αρέσει στο σύστημα και προκαλεί ανησυχίες καθώς πρόκειται για μία νέα γυναίκα με «καθαρό» πολιτικό λόγο, η οποία διαθέτει μία χαρισματική προσωπικότητα που γοητεύει μέρος της κοινωνίας

«Δυστυχώς στην Ελλάδα, βαφτίζουμε ακροδεξιό κάθε έναν ο οποίος αγαπά την Πατρίδα του, κάθε έναν ο οποίος υψώνει την ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι του.


Δηλαδή στην Αμερική που σχεδόν σε όλα τα σπίτια είναι υψωμένη η σημαία στα μπαλκόνια τους, τι είναι; Ακροδεξιοί; Για όνομα του Θεού!»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .