Όπως είπε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής

εκπομπής, ο

επικεφαλής του τηλεοπτικού σταθμού Rossiya Segodnya, και αντιπρόεδρος του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου της Ρωσίας Ντμίτρι Κισέλιοφ εάν οι τρεις αυτές χώρες προχωρήσουν σε αποστολή δυνάμεων στην Ουκρανία, τότε η Ρωσία θα τις κτυπήσει με πυρηνικά όπλα.

Εάν ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία στείλουν δυνάμεις στην Ουκρανία, τότε την ίδια ακριβός στιγμή θα γίνει αυτό που έχει πει ο πρόεδρος Β.Πούτιν: Τι χρειαζόμαστε τον κόσμο εάν η Ρωσία δεν είναι δεν είναι με΄σα;”, είπε ο Κισέλιοφ στέλνοντας καθαρό μήνυμα αμπιβαίας καταστροφής “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”.

Σε αυτή την περίπτωση θα στείλουμε οτιδήποτε πετάει παντού. Τους πυραύλους Sarmat, Yars και Avangarδ. Τα αμερικανικά κέντρα διοίκησης, οι θέσεις εκτόξευσης σε ξηρά και θάλασσα είναι ήδη στο στόχαστρό μας.

Η Γαλλία, μια πυρηνική δύναμη θα αφοπλιστεί αμέσως. Οι βρετανικές νήσοι και συγγνώμη στην Ιρλανδία, θα καταποντιστούν. Έχουμε την τεχνολογία για κάτι τέτοιο.

Τα έχουμε πει αυτά και στο παρελθόν. Βέβαια θα είναι καλύτερα να μην φτάσουμε μέχρι εκεί και αυτή η προειδοποίηση δεν είναι προπαγάνδα”, σημείωσε ο Κισέλιοφ.