Πέμπτη, Μαΐου 9

Προέλαση Ν.Τραμπ: Προηγείται 12 μονάδες του Τζο Μπάιντεν στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports!

 Προηγείται και στις Πολιτείες «κλειδιά» αλλά και στους ποιοτικούς δείκτες

Προέλαση Ν.Τραμπ: Προηγείται 12 μονάδες του Τζο Μπάιντεν στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports!

Σταθερό προβάδισμα με μέσο όρο 2,7% σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έναντι του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, διατηρεί ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε ό,τι αφορά την ψήφο σε παναμερικανικό επίπεδο και ειδικότερα στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports,  αγγίζει το 12%!

Η Rasmussen Reports είναι μία εταιρεία που θεωρείται φίλα προσκείμενη στον δεξιό

συντηρητικό χώρο αλλά είναι μακράν από τις πιο αξιόπιστες στις ΗΠΑ.

Είναι η δημοσκοπική εταιρεία η οποία προέβλεψε το 2016 την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έναντι της τότε αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, όταν όλα τα προγνωστικά ήταν εις βάρος του.

Βεβαίως η παναμερικανική ψήφος δεν κερδίζει προεδρίες στις ΗΠΑ. Την προεδρία την κερδίζει όποιος καταφέρει να επικρατήσει σε Πολιτείες «κλειδιά».

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Ν.Τραμπ προηγείται σταθερά και σε αυτές.

Για παράδειγμα, στις Πολιτείες της Τζόρτζια και της Αριζόνα που τις έχασε στις προηγούμενες εκλογές και του στοίχισαν την προεδρία, στην τελευταία δημοσκόπηση της The Hill/Emerson, προηγείται με 3% και 4% αντιστοίχως.

Σταθερά εναντίον του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν παραμένουν ποιοτικοί δείκτες όπως, η απόρριψη του προεδρικού του έργου σε ποσοστό 58% και η αίσθηση των Αμερικανών πως η χώρα οδεύει σε λάθος κατεύθυνση σε ποσοστό 67%, στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Economist/YouGov.

Η εικόνα που παρουσιάζεται μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως θα υπάρξει αλλαγή στον Λευκό Οίκο, μετά τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.


Μία αλλαγή που την περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο καθώς θεωρούν την κυβέρνηση Μπάιντεν επικίνδυνη για πρόκληση ακόμα κι ενός Γ’ ΠΠ, ενώ τους φοβίζουν, οι κύκλοι εξουσίας που κρύβονται από πίσω της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .