Πέμπτη, Μαΐου 9

Το οικονομικό θαύμα Μητσοτάκη…

 Οι Financial Times γκρεμίζουν με πολύ θόρυβο το οικονομικό θαύμα Μητσοτάκη και το αφήγημα της ΝΔ για καταπληκτική ποιότητα ζωής… οδεύουμε ολοταχώς στο να γίνουμε η φτωχότερη χώρα της ΕΕ!!!

Το οικονομικό θαύμα Μητσοτάκη…

Με τις υγείες μας καθώς οδεύουμε ολοταχώς στο να γίνουμε η φτωχότερη χώρα της ΕΕ

Στη λίστα των κακών και εχθρών της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενταχθούν πάραυτα και οι Financial Times καθώς γκρεμίζουν με φόρα και πολύ θόρυβο το αφήγημα της ΝΔ για το καταπληκτικό επίπεδο ζωής που μας έχει προσφέρει.


α βλέπει πλέον τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Δεν πάει να λέει το Ευρωβαρόμετρο και οι πολίτες τα δικά τους η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν σχέδιο και θα το υλοποιήσουν με κάθε κόστος… Η κοινωνία και οι πολίτες ας κλαίνε…

Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας ήταν παρόμοιο με αυτό του μέσου όρου της ΕΕ μέχρι το 2009. Έκτοτε, σύμφωνα πάντα με τους Financial Times, σε 10 χώρες το βιοτικό επίπεδο αυξήθηκε πάνω από αυτό της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να είναι η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ΕΕ μετά τη Βουλγαρία και η φτωχότερη στο μπλοκ του κοινού νομίσματος.

Με το χάσμα με τη Βουλγαρία να μειώνεται απότομα, δεν είναι παράλογο να περιμένουμε ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα η φτωχότερη χώρα της ΕΕ, περιγράφει.

Οι Financial Times γράφουν ακόμα πως η ελληνική οικονομία είναι σήμερα περίπου 19% μικρότερη από ό,τι το 2007 ενώ η οικονομία της ΕΕ στο σύνολό της έχει αυξηθεί κατά 17%».

Με αυτά και με τα άλλα, λέμε εμείς, κι όχι οι Financial Times, όπου να ναι θα αρχίσουν οι Έλληνες να πηγαίνουν μετανάστες στην Αλβανία και τη Βουλγαρία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και θα μείνει μόνος του ο Μητσοτάκης με την παρέα του να μιλούν για το «οικονομικό θαύμα» που δημιούργησαν.


Όχι πως αυτά που γράφει η αμερικανική εφημερίδα μας ξενίζουν, αφού τα ζούμε στο πετσί μας, αλλά αλλιώς είναι να τα λέμε και να τα ξαναλέμε εμείς κι αλλιώς μια εφημερίδα της οποίας τις οικονομικές αναλύσεις σέβεται και υπολογίζει το παγκόσμιο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .