Παρασκευή, Μαΐου 31

Μόνο ο σανός είναι τζάμπα στην Ελλάδα Κυριάκο …Η φέτα 15 ευρώ και το λάδι 14 ευρώ!!!

Μια άλλη εικόνα επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάσει σε σχέση με την ακρίβεια. Όπως κάνει πάντα δηλαδή, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν θα τον κρεμάσει στα «μανταλάκια». Μέχρι που έφτασε στο σημείο να μιλά για φέτα με τιμή 6,28 ευρώ. Αν είχε πάει έστω μία φορά στη ζωή του σε σούπερ μάρκετ θα ήξερε ότι όταν μιλάμε για φέτα, μιλάμε πάντα για τιμή κιλού και όχι για συσκευασία 250, 400 ή μισού κιλού.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα τυριά, τα αλλαντικά, τις ελιές, τα είδη αρτοζαχαροπλαστείου, τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και πολλά άλλα…

*** Το Μαξίμου μιλά για μονταζιέρα και fake news. Ναι, ο περήφανος γόνος όντως δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «κιλό» και πιστεύω ότι όντως αναφερόταν σε συσκευασία, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η προσπάθεια εξωραϊσμού της ακρίβειας και ο αμάσητος και δωρεάν σανός που μοιράζει με τη βοήθεια, βεβαίως βεβαίως, συγκεκριμένων ΜΜΕ. Όλοι τα ξέρετε.

 

https://amazonios.net/mono-o-sanos-einai-tzaba-stin-ellada-kyriako-i-feta-15-evro-kai-to-ladi-14-evro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .