Παρασκευή, Μαΐου 31

Εμμανουέλ Μακρόν: «Η Ευρώπη μπορεί να πεθάνει»

ΣΧΟΛΙΟ:Αφού πρώτα πεθάνει τους πολίτες της..

Προειδοποίηση για «εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς που απειλούν το μέλλον της» από τον Γάλλο πρόεδρο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της Ευρώπης, τονίζοντας ότι η ήπειρος αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών.

«Ποτέ δεν είχαμε τόσους πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς. Πραγματικά πιστεύω ότι η Ευρώπη μας μπορεί να πεθάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακρόν.

Οι δηλώσεις του Μακρόν αντικατοπτρίζουν την ανησυχία για τις αυξανόμενες γεωπολιτικές προκλήσεις, όπως οι εντάσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, καθώς και οι εσωτερικές πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές.

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με κρίσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ενότητα και την ασφάλειά της, από την απειλή της τρομοκρατίας έως την οικονομική αστάθεια.

Ο Μακρόν κάλεσε στη συνέχεια τους Ευρωπαίους ηγέτες «να αναλάβουν άμεση δράση για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή ενότητα».

Επισημαίνει την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία σε θέματα άμυνας, ασφάλειας και οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση και η ευημερία της Ευρώπης στο μέλλον.

πηγηepilekta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .