Τρίτη, Μαΐου 7

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Μαγιορκίνη! «ΞΕΡΑΜΕ για τις θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca, για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες...»

ΣΧΟΛΙΟ:Κάντε μηνύσεις την κυβέρνηση, τι περιμένετε;

Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του ...


Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!
Συγκεκριμένα είπε: «Οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είχε το Astra Zeneca σε πολύ χαμηλό ποσοστό κάποιες.
Πρόκειται για θρομβώσεις και γι’ αυτό το λόγο μετά από τα πρώτα στάδια περιορίστηκε μόνο σε μεγάλες ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολύ σπάνιες παρενέργειες, λιγότερο από ένα στα 100.000 άτομα».

Εδώ να σημειωθεί πως για πολύ λιγότερες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποσυρόταν φάρμακα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, η AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι το εμβόλιό της… σκοτώνει, καθώς μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS)!
Επίσης, το ότι οι αποκαλύψεις και οι ομολογίες αφορούν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο μίας συγκεκριμένης εταιρείας δεν καθησυχάζει και ως προς τις άλλες εταιρείες.
Ενδείξεις και μελέτες υπάρχουν για όλα τα εμβόλια και δεν είναι καθόλου καλές και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξουν κι άλλες «ομολογίες».
Φυσικά η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη πως «περιορίστηκε το εμβόλιο στις μεγάλες ηλικίες», είναι… εγκληματική.
Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν «πειραματόζωα» για χάρη των κυβερνώντων ή ότι η ζωή τους δεν έχει καμία αξία...
Αναφερόμενος στον κορωνοϊό τόνισε πως: «είμαστε σε παγκόσμια ύφεση, οπότε δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Το μόνο που ακούγεται, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο, είναι κάποιες καινούργιες παραλλαγές που έχουν εμφανιστεί και επικρατούν στις ΗΠΑ, αλλά σε πολύ χαμηλό ποσοστό.
Όλες αυτές οι παραλλαγές βρίσκονται σε ένα κλάδο ο οποίος έχει ονομαστεί «φλερτ» και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ακούγεται αυτή τη στιγμή, χωρίς όμως να φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .