Δευτέρα, Μαΐου 13

Στείλτε του τον λογαριασμό και όχι μήνυμα

 Να του στείλετε τον λογαριασμό και όχι μήνυμα στις επικείμενες ευρωεκλογές. Για όσα επαίσχυντα έχει διαπράξει κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Του Κώστα Πρώιμου

Σε πρόσφατη κουβέντα με σημαίνοντα στελέχη της λαϊκής δεξιάς αντιληφθήκαμε έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους το σύστημα Μητσοτάκη βρίσκεται τα τελευταία χρόνια 100 βήματα μπροστά και φαντάζει άτρωτο.

Το ζητούμενο είναι να στείλουμε μήνυμα στις προσεχείς ευρωεκλογές απεφάνθησαν οι συνομιλητές μου. Για καθίστε ρε παιδιά, τους αποκρίθηκα. Εκτίμηση δική μου είναι πως το μήνυμα στο καθεστώς έπρεπε να φροντίσετε ώστε να σταλεί στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αντιθέτως, επειδή στα πολιτικά σας σωθικά παρέμενε άσβεστο το αντισύριζα μένος, βάλατε με τον τρόπο σας πλάτη ώστε να ισχυροποιήσετε τον εθνικό μας καταστροφέα. Αναλογιστείτε όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας έκτοτε. Με κοίταξαν σαστισμένοι. Και τι να κάνουμε τώρα; Μου αποκρίθηκε ο πιο έμπειρος της ομάδας. Μα, να του στείλετε τον λογαριασμό και όχι μήνυμα στις επικείμενες ευρωεκλογές. Για όσα επαίσχυντα έχει διαπράξει κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Δυστυχώς δεν ελέγχουμε τη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας, συνέχισε με απολογητικό ύφος ένας εκ των συνδαιτυμόνων μου. Άσε που πολλοί αν και δεν τον αντέχουν τον Κυριάκο θα οδηγηθούν στην παγίδα να τον κρατήσουν πολιτικά ζωντανό απέχοντας από τις κάλπες. Και συνέχισε: Το χειρότερο είναι πως αν καταγράψει πάνω από 29,99 θα εξαφανίσει από την επόμενη μέρα και ό,τι έχει απομείνει στο κόμμα απ’ το σύστημα Σαμαρά με άμεσες επιπτώσεις για όλους μας. Ηθελέστα και παθέστα τους απάντησα χαριτολογώντας…

  1. Ελένη Γκατζογιάννη Ελένη Γκατζογιάννη 

    Θυμηθείτε το μύθο του λαγού και της χελώνας, η υπερβολική αλαζονεία του λαγού τον οδήγησε να χάσει προφανή επιτυχία του στον αγώνα δρόμου που είχε με τη χελώνα.
    Το σύστημα Μητσοτάκη, ως υπέρ αισιόδοξο κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν πρόκειται να του βγει σε καλό, θύμωσαν πολλοί Έλληνες με τα καμώματα τους.

  2. Το Μπεκατσόνι Το Μπεκατσόνι 

    Για αυτόν ακριβώς τον λόγο εμμένω στην ενεργή συμμετοχή όλων στις εκλογές Η των πιο πολλών απο εμάς Οντας κουραστικό όν «Άσε που πολλοί αν και δεν τον αντέχουν τον Κυριάκο θα οδηγηθούν στην παγίδα να τον κρατήσουν πολιτικά ζωντανό απέχοντας από τις κάλπες. » Και για να μην μας περάσουν οι πολλοί μέσω της αποχής εμείς να γίνουμε περισσότεροι Μα πολύ περισσότεροι

     https://www.antinews.gr/53947/kleidarotrupa/steilte-toy-ton-logariasmo-kai-ochi-minyma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .