Σάββατο, Μαΐου 25

Βόμβα: Μελετόπουλος, Γρίβας και Φίλης στην προεκλογική εκδήλωση του Ραφαήλ Καλυβιώτη «Η Ευρώπη των Εθνών»

Συνωστισμός αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Royal Olympic στο κέντρο της Αθήνας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Ευρωβουλευτού της ΝΙΚΗΣ, Ραφαήλ Καλυβιώτη.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

  • Μελέτης Μελετόπουλος, Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Λυκειάρχης
  • Κώστας Γρίβας, Καθηγητής Γεωπολιτικής & Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
  • Γιώργος Φίλης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής, Ledra College, Λευκωσία.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Αλίκη Παπαβασιλείου, εκπαιδευτικός, Msc.

Οι τρεις αυτοί εγνωσμένης αξίας Έλληνες καθηγητές αναμένεται να καθορίσουν το πλαίσιο, εντός του οποίου θα έπρεπε να κινηθεί η οποιαδήποτε προσπάθεια Ελλήνων Ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες, προκειμένου να έχει ένα πραγματικά εθνικό αποτύπωμα.

Ταυτόχρονα όμως, θα αποτελέσει, από ό,τι φαίνεται, και ένα «μανιφέστο» του λεγομένου συντηρητικού χώρου, σχετικά με τo μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν σε ένα υπερκράτος με μοναδικό σκοπό την κατάλυση των εθνών – κρατών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7:00 μμ το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Royal Olympic απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, με εύκολη πρόσβαση τόσο από μετρό όσο και από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

Πηγή: NewsFire.GR

Ραφαήλ Καλυβιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .