Δευτέρα, Μαΐου 13

Απαράδεκτη ανάρτηση Μητσοτάκη για την Σκοπιανή πρόκληση!

Μοιραίος και ανίκανος για άλλη μία φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός,
για να μην υιοθετήσουμε τις άλλες θεωρίες που κάνουν λόγο για συνειδητή εθνική μειοδοσία σε όλα τα θέματα.

Η ανάρτηση του σχετικά με την πρόκληση της νέας προέδρου των Σκοπίων να μη σεβαστεί την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, αποτελεί τον ορισμό της υποχωρητικότητας και του πολιτικαντισμού.

Ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε «παράνομη και ανεπίτρεπτη» την ενέργεια της Σκοπιανής να αποκαλέσει τη χώρα της με το «συνταγματικό» όνομα που είχε πριν την συμφωνία των Πρεσπών. Επί κυβέρνησης Σαμαρά – Μητσοτάκη δηλαδή. 

Και τι έκανε; Κρύφτηκε πίσω από την Ούρσουλα και τον Σαρλ Μισέλ για να «απειλήσει» τα Σκόπια στη βάση της ευρωπαΐκής τους πορείας! Εκεί που υποτίθεται ότι θα έβαζε βέτο ούτως ή άλλως, αλλά τελικά εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο υποστηρικτή της ευρωπαΐκής πορείας του κρατιδίου, λειτουργώντας ως λομπίστας σε βάρος άλλων χωρών που ήθελαν όντως να θέσουν βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ…

Η απειλή φυσικά είναι φιλοσοφικού τύπου, καθώς τα Σκόπια εξακολουθούν να εισπράττουν δεκάδες εκατομμύρια από την ΕΕ με τον Μητσοτάκη να κάνει τον τροχονόμο…

Αντί ο Μητσοτάκης να απαιτήσει τώρα την αποβολή των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ, αντί να υποχρεώσει τον ελεεινό Στόλτενμπεργκ να βγάλει ανακοίνωση καταδίκης, καθώς τα Σκόπια εισήχθησαν στο ΝΑΤΟ με την ονομασία που προέκυψε από την συμφωνία των Πρεσπών, σιωπά εκκωφαντικά!

Διαβάστε την ανεκδιήγητη παρέμβαση Μητσοτάκη:

https://www.newsbreak.gr/politiki/595322/aparadekti-anartisi-mitsotaki-gia-tin-skopiani-proklisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .