Πέμπτη, Μαΐου 16

ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ “ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ” ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – “ΚΟΥΦΙΕΣ” ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ (Εικόνες)

anemogennitries-evros

Όλα εν κρυπτώ γίνονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον πρωθυπουργικό θώκο. Έτσι και οι ανεμογεννήτριες μεταφέρονται νύχτα -όπως μας έχουν αποδείξει με φωτογραφίες αναγνώστες μας- και “φυτρώνουν” στα βουνά.

Όχι βέβαια, σε…

τυχαία σημεία! Να, ας πούμε, αυτή τη φορά όπως μας ενημερώνουν “φύτρωσαν” ξαφνικά στα καμμένα βουνά του Έβρου. Ναι, σε αυτά τα βουνά που κατακάηκαν το περσινό καλοκαίρι, όλως τυχαίως βρέθηκαν σήμερα ανεμογεννήτριες. Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε κανένα δάσος που έχει καεί.

Όπως μας ενημερώνει και ο φίλος αναγνώστης που έστειλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες: “επειδή κάνω συχνά το δρομολόγιο προς Αλεξανδρούπολη, οι συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες ΔΕΝ υπήρχαν εκεί πριν τα Χριστούγεννα. Το σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι μετά την Αλεξανδρούπολη με κατεύθυνση προς το Αρδάνιο.

Αφιερωμένες σε όσους κόπτονταν για την “κλιματική αλλαγή” και το “φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούσε να αποτραπεί”. Αποχαιρετηστε τη Δαδιά που ξέρατε αγαπητοί Εβρίτες”.

Τα σχόλια δικά σας…

anemogennitries-evros anemogennitries-evros1 anemogennitries-evros2 anemogennitries-evros3

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%9c%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%92%ce%a1%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%94%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%a1%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .