Δευτέρα, Μαΐου 13

Ε.Δρούτσα για Eurovision: «Η ΕΡΤ αποφάσισε μόνη της ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει»

 ΣΧΟΛΙΟ: Όμως ο ελληνικός λαός πληρώνει απ’ το υστέρημά του χωρίς να ερωτηθεί

Η γνωστή στιχουργός εκτίμησε ότι φέτος θα έπρεπε η Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Ε.Δρούτσα για Eurovision: «Η ΕΡΤ αποφάσισε μόνη της ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει»

H στιχουργός Εύη Δρούτσα και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασαν τον τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

H Eυή Δρούτσα μιλώντας στο Mega δήλωσε χαρακτηριστικά για τον νικητή ότι της άρεσε πολύ, ενώ συμφώνησε και η Μπέσσυ Αργυράκη. Μία άλλη συμμετοχή που ξεχώρισαν οι δύο τους

ήταν αυτή της Γαλλίας με το “Mon Amour”, όπου εξήραν τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες του Slimane.

Ειδικά για την συμμετοχή της Ελλάδας η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε: «Αυτό το τραγούδι αποφάσισε να στείλει η ΕΡΤ από εκεί και πέρα σε αυτό το τραγούδι έπρεπε να δουλέψουν οι συντελεστές, αφού ήταν το δεδομένο τους.

Σε αυτό το πλαίσιο έκαναν ό,τι μπόρεσαν, δεν είχαν να κάνουν κάτι άλλο για να το απογειώσουν. Τι άλλο μπορούσαν να κάνουν σκηνικά πάνω σε ένα τέτοιο ρυθμό;».

Από την άλλη, η Εύη Δρούτσα σημείωσε: «Ήταν ένα τραγούδι που το έγραψαν 5 – 6 συνθέτες και 5 – 6 στιχουργοί, πώς λοιπόν να ενωθεί αυτό το πράγμα. Όταν αποφασίζει μόνη της η ΕΡΤ ποιον να βάλει και ποιος θα μας αντιπροσωπεύσει, η ΕΡΤ φταίει όχι εμείς».

Αναφερόμενη η Εύη Δρούτσα στην Μαρίνα Σάττι τόνισε: «Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και μουσικός».

Η γνωστή στιχουργός εκτίμησε ότι φέτος θα έπρεπε η Ελένη Φουρέϊρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με τον Κώστα Τσουρό να υπενθυμίζει ότι την Ελένη Φουρέϊρα την έχει αποκλείσει ως επιλογή η ΕΡΤ στο παρελθόν με την Εύη Δρούτσα να απαντάει «μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ τότε;».


Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα, την οποία εκπροσώπησε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» κατέκτησε την 11η θέση, ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» στη 15η θέση. Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή.

 .pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .